28
Eylül
2023
Rektör Demir’den Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Dr. Sevim Sayım Madak’a Ziyaret

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Dr. Sevim Sayım Madak’ı makamında ziyaret etti. 27 Eylül 2023 tarihinde gerçekleşen ve iki kurum arasındaki iş birliklerine yönelik değerlendirmelerin yapıldığı ziyarette bölgenin ve Batman şehrinin geleceğine katkı sunmaya yönelik üniversitemizde yapılan  çalışmalar hakkında Rektör Demir bilgilendirmede bulundu.
 

Rektör Demir: “Batman Üniversitesi Şehirdeki Birçok Kuruluşla Önemli İş Birliklerini Hayata Geçirmeye Devam Ediyor”

Batman Üniversitesinde enerji alanında ve daha birçok farklı alanda hayata geçirilen projeler hakkında Bakan Yardımcısı Madak’ı bilgilendiren Rektör Demir, hem akademik kadro hem de öğrenci sayısı artan Batman Üniversitesinin, bilimsel, kültürel ve sosyal çalışmalarla şehirle bütünleşen bir bakış açısı geliştirmeye çalıştığını ifade etti. Farklı kurum ve kuruluşlarla gerçekleştirilen iş birlikleriyle bölge ve şehir halkının eğitim ve sosyal ihtiyaçlarına akademik ilkeler çerçevesinde destek olmaya çalıştıklarını belirten Rektör Demir, bölgenin kalkınması için üniversite olarak sorumluluk almaya devam edeceklerini söyledi. Batman Üniversitesinin nitelikli bir akademik kadroya sahip olduğunu kaydeden Rektör Demir, Bakan Yardımcısı Madak’a üniversitemizde gerçekleştirilen uluslararası etkinlikler ve enerji alanında yapılan çalışmalar hakkında da bilgiler verdi.


Batman Üniversitesinde yapılan çalışmaları yakından takip ettiklerini kaydeden Bakan Yardımcısı Dr. Sevim Sayım Madak ziyaretlerinden dolayı Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris Demir’e teşekkür etti, çalışmalarında başarılar diledi.