Aralık
Rektör Demir Çocuk Korosu Provalarına Katıldı

Kültürel ve sanatsal faaliyetlerin desteklendiği üniversitemizde kurulan çocuk korosu çalışmaları hızla devam ediyor. Güzel sanatlar fakültesi öğretim elemanı Arş. Gör. Derya Can Karabulut tarafından koordine edilen koronun provalarına üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris Demir’de katıldı.

6 Aralık 2023 tarihinde merkez kampüs konferans salonunda gerçekleşen koro çalışmalarında çocuklarla birlikte şarkılar söyleyen Rektör Demir, “Çocuk, yetişkin her yaş grubundan öğrencilerimize temeli güçlü bir gelecek inşa etmek için Batman Üniversitesinin kapılarını açtık. Çocuklarımızın müzikle iç içe olması demek, bilişsel zekalarının gelişmesinde oldukça önemlidir. Müzik sayesinde sosyal becerileri, özgüvenleri ve empati yetenekleri gelişecek olan bu çocuklarımız ileride üniversitemizin korosunda olma ayrıcalığını hatırlayarak, önemli yerlere gelecekler” ifadelerini kullandı.