26
Temmuz
2023
Rektör Demir Büyükelçi Hakan Çakıl’ı Ziyaret Etti

Yaptığı ziyaretlerde alanında uzman ve deneyimli isimlerle görüşen Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, Dışişleri Bakanlığı Diyarbakır Temsilcisi Büyükelçi Hakan Çakıl’ı makamında ziyaret etti. 26 Temmuz 2023 tarihinde gerçekleşen ziyarette Üniversitemizdeki son gelişmeler ve yapılan çalışmalar hakkında görüşen ikili, yeni iş birlikleri ve projeler içinde fikir alışverişinde bulundu.



Rektör Demir: “Gerçekleştirdiğimiz Her Ziyaret Üniversitemiz ve Öğrencilerimizin Geleceği İçindir ”
Üniversitemizin akademik ve fiziki yapılanması hakkında Büyükelçi Hakan Çakıl’a bilgiler veren Rektör Demir,  Batman Üniversitesi olarak geleceğimizin teminatı gençlere yönelik projeler geliştirdiklerini, bilimsel ve kültürel çalışmalarla aktif bir süreç geçirildiğini kaydetti. Bölgemizde donanımlı bireyler yetiştirmek, gençleri geleceğe nitelikli olarak hazırlamak ve enerji alanında ihtisas üniversitesi olarak bölgesel ve toplumsal kalkınmaya katkı sağlayacak projelere imza attıklarını dile getirdi. Gerçekleştirilen her ziyaretin  Üniversitemiz ve öğrencilerimizin geleceği için katma bir değer olduğunu söyleyen Rektör Demir, misafirperverliğinden dolayı Büyükelçi Hakan Çakıl’a teşekkür etti
Batman Üniversitesinin çalışmalarını ve projelerini yakından takip ettiklerini belirten Diyarbakır Dışişleri Bakan Müşaviri Büyükelçi Hakan Çakıl, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi, gerçekleşecek her türlü iş birlikleri için hazır olduğunu söyleyerek Rektör Demir’e çalışmalarında başarılar diledi.