24
Mayıs
2023
Rektör Demir Büyük Türkiye Vizyonu Paneline Katıldı

Türk Devletlerinin uluslararası platformlarda birlikte hareket etmelerini sağlamak ve ülkeler arasında birlik ve dayanışma ruhunu pekiştirmek amacıyla 24 Mayıs 2023 tarihinde İletişim Başkanlığı Merkez Teşkilatı Binası Konferans Salonunda “Büyük Türkiye Vizyonu” Paneli düzenlendi. İletişim Başkanlığı ev sahipliğinde Türkiye Cumhuriyetinin 100. yılında gerçekleşen panele Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris Demir’de katıldı.
Alanında uzman kişi ve akademisyenlerin katıldığı panelin açış konuşmasını yapan İletişim Başkanı Fahrettin Altun, “Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılı olan 2023'ü, Büyük Türkiye Vizyonu olarak Türkiye Yüzyılı'nın başlangıcı sayıyoruz” dedi.  Panel, farklı başlıkların ele aldığı oturumlarla devam etti.


Rektör Demir: “Türkiye Yüzyılı’nda Ortak Değerler Doğrultusunda Batman Üniversitesi Olarak Öğrencilerimizle Katkı Sağlayacağız”
Üniversitemizi temsilen panele katılan Rektör Demir, “Ortak değerlerimiz doğrultusunda üniversitemizde verdiğimiz bilimsel eğitim sayesinde Türkiye Yüzyılı’na başarılı öğrenciler yetiştiriyoruz. Birlik ve beraberliğin önemini bilen genç bir nesil ile birlikte Cumhuriyetimizin 100. yılına bilimin ışığında emin adımlarla ilerliyoruz” dedi.