Rektör Demir Batman Petrolspor’a Destek İçin Tribündeydi

Sportif faaliyetlerin ve ulusal spor müsabakalarının takipçisi olan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, 16 Mayıs 2023 tarihinde Batman Şehir Stadyumunda oynanan Batman Petrolspor ile Arnavutköy Belediyespor maçına tribünden destek verdi.

Rektör Demir: “Batman Petrolspor Batman Halkı İçin Birleştirici ve Önemli Bir Değerdir”
Müsabakayı il protokolü ve Üniversitemiz yöneticileri ile birlikte tribünden izleyen Rektör Demir, Batman Petrolsporun rakibi Arnavutköy Belediyesporu 1-0 mağlup ederek ligde başarısını devam ettirdiğini dile getirdi. Rektör Demir, “Batman halkı için birleştirici ve önemli bir değer olan Batman Petrolspora desteklerimiz daimi olacaktır” dedi. Batman Petrolsporun yönetici ve sporcu kadrosunu elde ettikleri başarılarından dolayı tebrik eden Rektör Demir, Batman Petrolsporu daha iyi yerlerde görmek istediklerini kaydetti.