Rektör Demir Batman 5. Kitap Fuarının Açılışına Katıldı

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, 14 Ekim 2022 tarihinde Batman 5. Kitap Fuarının açılışına katıldı. Batman Valiliği tarafından düzenlenen ve 14-23 Ekim 2022 tarihleri arasında kitapseverlerin ziyaretine açık olan fuarın açılış törenine Vali Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp, il protokolü, kurum ve kuruluşların yöneticileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Fuarın açılış töreninde bir konuşma yapan Vali Canalp, bu tarz etkinlikleri çok önemsediklerini, birçok yazar ile yayınevini kitapseverlerle buluşturdukları için mutlu olduklarını söyledi. Batman halkının kitap okumayı çok sevdiğini belirten Vali Canalp, bu etkinliklerin artarak devam edeceğini sözlerine ekledi.

Batman 5. Kitap Fuarında stand açan üniversitemiz de öğrenciler ve vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü. Aday öğrencilere Batman Üniversitesi tanıtılırken aynı zamanda hediyeler verildi. Rektör Demir tarafından karşılanan öğrenciler, Batman Üniversitesi hakkında detaylı bilgi edinme imkanı elde ettiler.