18
Mart
2022
Rektör Demir, Azerbaycan Büyükelçisi Cahit Bağcı’yı Ziyaret Etti

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, 16 Mart 2022 tarihinde Azerbaycan Büyükelçisi Cahit Bağcı’yı ziyaret etti. Batman Üniversitesi ile Azerbaycan Devlet Petrol ve Sanayi Üniversitesi arasında imzalanan protokol ile ilgili bilgi paylaşımının yapıldığı ziyarette, karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.



Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşması kapsamında pilot üniversite seçilen üniversitemizin çalışmalarından bahseden Rektör Demir, bu önemli payenin üniversitemiz, bölgemiz ve ülkemiz için sağladığı kazanımları anlattı. Akademik ve idari çalışmaların yoğun bir şekilde sürdürüldüğü üniversitemizde yeni iş birlikleri ile üniversitemize, şehrimize ve öğrencilerimize önemli katkılar sunulduğunu kaydeden Rektör Demir, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek günün anısına Azerbaycan Büyükelçisi Cahit Bağcı’ya hediye takdim etti.



Batman Üniversitesinin çalışmalarını yakından takip ettiklerini dile getiren Büyükelçi Bağcı, iki ülkenin önemli üniversiteleri arasında imzalanan iş birliği protokolünün hayırlı olmasını diledi.