Kasım
Rektör Demir Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Ünüvar’ı Ziyaret Etti

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, 1 Kasım 2021 tarihinde Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Ünüvar’ı ziyaret etti. Karşılıklı fikir alışverişlerinin yapıldığı ziyarette, üniversiteler arasında yapılabilecek iş birliklerine yönelik istişarelerde bulunuldu.

Ankara Üniversitesinin çalışmalarını yakından takip ettiklerinin belirten Rektör Demir, üniversitemizin ihtisaslaşma çalışmaları kapsamında ülkemizin gelişimine katkı sunma hedeflerinden, üniversitemizde yapılan akademik, sportif, sosyal ve kültürel çalışmalardan söz etti. Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, üniversitelerin yaptıkları çalışmalarla bulundukları bölgenin ekonomik, sosyal ve kültürel kalkınmasına katkı sağladıklarını ve üniversitemizin de bulunduğu bölgeyi her alanda geliştirmeyi amaçladıklarını söyledi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Ünüvar, Rektör Demir’e teşekkür etti.