23
Haziran
2023
Rektör Demir Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan ile Bir Araya Geldi

İş birlikleri geliştirmeyi ve ortak çalışmalar yürütmeyi önemseyen Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan ile bir araya geldi. 22 Haziran 2023 tarihinde gerçekleştirilen ziyarette iki üniversite arasında gerçekleştirilebilecek projeler ve çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.



Rektör Demir: “İş Birlikleri Geliştirmeyi ve Ortak Çalışmalar Yürütmeyi Önemsiyoruz
Rektör Arıcan’a üniversitemizde gerçekleştirilen çalışmaları anlatan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, öğrencilere yönelik birçok projeyi başarılı bir şekilde hayata geçirdiklerini ve bu projelerden önemli çıktılar elde ederek öğrencilerin başarı oranlarında yükselme sağladıklarını dile getirdi. Batman Üniversitesinin ulusal ve uluslararası alandaki görünürlüğünü artırmak amacıyla farklı kurum ve kuruluşlarla iş birlikleri geliştirmeyi ve ortak çalışmalar yürütmeyi önemsediklerini ifade eden Rektör Demir,  sosyal ve beşeri bilimler ile göç konuları başta olmak üzere birçok konuda iş birliği yapmaya hazır olduklarını vurguladı. Gösterdiği nezaket ve misafirperverlikten dolayı Rektör Arıcan’a teşekkür eden Rektör Demir, çalışmalarında başarılar diledi.
Rektör Demir’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Arıcan, Batman Üniversitesindeki çalışmaları yakından takip ettiklerini belirterek Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris Demir’e çalışmalarında başarılar diledi.