Ekim
Rektör Demir Anadolu’da Kardeşlik Köprüleri Kuruyoruz Etkinliğine Katıldı

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, İçişleri Bakanlığı Sivil Toplum İlişkiler Genel Müdürlüğü tarafından Anadolu’da Kardeşlik Köprüleri Kuruyoruz projesi kapsamında düzenlenen etkinliğe katıldı. 6 Ekim 2022 tarihinde Üniversitemiz Merkez Kampüsü Konferans Salonunda düzenlenen etkinliğe, Vali Yardımcısı İbrahim Güneş, Hasankeyf Kaymakamı Şenol Öztürk, Batman İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, İl Jandarma Komutanı Albay Adem Taşkın, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Rohat Cebe ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Müzisyen Ceren Ece Öksüz tarafından verilen konser eşliğinde halk oyunları gösterisinin de yapıldığı etkinliğin sonunda Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Rohat Cebe ve Üniversitemiz Müzikoloji Anabilim Dalı yüksek lisans öğrencisi Ziya Sümer’e plaket takdim edildi.