Ekim
Rektör Demir Akademik Birimlerle Bir Araya Gelmeye Devam Ediyor

Üniversitemizin kurum içi iletişiminin artırılması ve birimlerin uyum içinde çalışmalarının sağlanması amacıyla ilçe yerleşkelerimizi sık sık ziyaret eden Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, Sason Meslek Yüksekokulunu ziyaret etti. 27 Ekim 2022 tarihinde gerçekleştirilen ziyarette Rektör Demir, akademik-idari personel ve öğrencilerle bir araya geldi.

Rektör Demir: “Kısa Süre Zarfında Birçok Önemli Çalışma Yürüttük”
Sason Meslek Yüksekokulu yöneticilerinin ve akademisyenlerinin taleplerinin değerlendirildiği ve mevcut sorunların çözümü için gelecekte yapılabilecek çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunulduğu ziyarette Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, tüm akademisyenlerin hayata geçirmek istedikleri bilimsel çalışmalarına gerekli desteklerin sağlanacağını belirtti. Göreve geldiği günden itibaren kısa süre zarfında birçok önemli çalışma yürüttüklerini ifade eden Rektör Demir, tüm birimlerin gayretleriyle Batman Üniversitesini daha iyi noktalara taşımakta kararlı olduklarını dile getirdi. Belirlenen hedeflere ulaşılabilmesi için fedakârlık ve sorumluluk göstermek gerektiğini söyleyen Rektör Demir, üniversitemiz personelinin her iki öğeye de fazlasıyla sahip olduğunu kaydetti.