Petrolspor Teknik Ekibi ve Futbolcuları Üniversitemizde

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Liginde top koşturan ve ilimizi en iyi şekilde temsil eden Petrolspor teknik ekibi ve futbolcuları, Üniversitemiz Merkez Yerleşkesinde düzenlenen “Öğrenci Toplulukları Tanıtım Etkinliği”ne katıldı. Öğrencilerimizi ve stantları ziyaret eden Yönetim Kurulu Üyesi Ekrem Gönülaçar, Teknik Direktör Ahmet Yavuz ve Petrolspor futbolcuları, üniversitemiz yönetimi ve öğrencileri tarafından coşkuyla karşılandı.

Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Rohat Cebe ve beraberindeki heyet tarafından karşılanan Petrolspor, öğrencilerimizle sohbet ederek onlarla halay çekti. Renkli görüntülerin yaşandığı ziyarette öğrenciler, futbolcularla ve teknik ekiple keyifli anlar geçirdi.

İlimizi 2. Lig de başarı ile temsil eden Petrolspor teknik ekibini ve futbolcularını üniversitemizde ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını dile getiren Prof. Dr. Rohat Cebe, takıma ve teknik ekibe 1. Lig yolundaki mücadelelerinde başarılar diledi.