06
Ocak
2022
Öğretmen Akademisi Buluşma Projesine Katkı Sunan Akademisyenlerimize Teşekkür Plaketi Verildi

Üniversitemiz ile Batman İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen 1. Batman Üniversitesi ve Öğretmen Akademisi Buluşma Projesi kapsamında 4 Ocak 2021 tarihinde düzenlenen etkinlikte üniversitemiz akademisyenlerine teşekkür plaketi ve katılım belgesi takdim edildi. Batman Öğretmenevinde düzenlenen programa Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Necmettin Sezgin, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran ve akademisyenler katıldı.







2023 Eğitim Vizyonunda yer alan öğretmenlerin mesleki gelişimlerini arttırmaya yönelik destek vermek amacıyla imzalanan proje kapsamında üniversitemiz akademisyenleri tarafından Batman ilinde bulunan öğretmenlere ve okul yöneticilerine Salgın Sürecinin Öğrenci Psikolojisine Etkileri, Okul Liderliği, Etkili Sınıf Yönetimi, Patent Kavramı ve Patent Başvuru Süreci gibi birçok konuda konferans verildi. Akademisyenlerimiz tarafından 24 Kasım-6 Aralık 2021 tarihleri arasında verilen eğitimlerle ayrıca öğretmenlerin ve yöneticilerin almış oldukları yeni bilgileri öğrencilerine aktararak gençlerin erken yaşlarda bilinçlenmesi ve eğitim hayatlarına yön verebilmeleri amaçlanıyor.







“Öğretmen Akademisi Buluşma Projesi” ile öğretmenlerle buluşma imkânı bulmanın kendilerini memnun ettiğini belirten Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, proje ile üniversitemizde görev yapan akademisyenlerin gönüllü olarak öğretmenlere çeşitli konularda eğitimler vermelerinden dolayı teşekkür etti. Proje kapsamında kendisinin de öğretmenlere “Yurt Dışında Burslu Eğitim Olanakları” konulu bir konferans verdiklerini ifade eden Rektör Demir, bu eğitimler aracılığı ile hem öğretmenlerin hem de öğrencilerin bilgi dünyalarının gelişeceğini ve öğrendikleri bilgiler ışığında çalışmalar yürütebileceklerini kaydetti.







Programda Öğretmen Akademisi Buluşma Projesinde gönüllü olarak yer alarak öğretmenlere seminerler veren akademisyenlerimize Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris Demir ve Batman Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran tarafından plaket ve katılım belgeleri verildi. Ayrıca Batman İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran tarafından Rektör Demir’e projeye desteklerinden dolayı teşekkür plaketi takdim edildi. Üniversitemiz ve Batman İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında yürütülebilecek proje çalışmaları ile ilgili istişareler yapıldıktan sonra program sona erdi.