05
Temmuz
2021
Öğrencilerimizin Mezuniyet Heyecanı

Batman Üniversitesi Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik Bölümü Öğrencilerimiz, Sayın Rektörümüz Prof.Dr. İdris DEMİR ve İl Sağlık Müdürü Hakan PAMUKÇU’nun katılımı ile düzenlenen mezuniyet töreninde Covid-19 sürecinin gizli kahramanları arasına girmek üzere kep atarak mezuniyetlerini ilan etti.
Mezuniyet törenine bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasından sonra Dönem birincisi Elif GEZER ikincisi Bilal BOĞA, üçüncüsü Kübra BABA’ya başarı belgeleri taktim edildi.
Mezuniyet töreninde konuşan Batman Üniversitesi Rektörü İdris DEMİR: “Hepinizi kutlarım, zor bir zaman dilimi geçirdiniz, sanal ortamdaki eğitimin zorluklarını yaşadınız. Ayrıca pandemi döneminde sağlığın önemini bir kez daha gördük.” Dedi. Sözlerini sürdüren Rektör DEMİR: “Atandığınız yerde Batman üniversitesini başarıla, gururla ve en iyi şekilde temsil edeceğinize inanıyorum. Bu nedenle hepinizi tebrik ediyor çalışma hayatınızda başarılarınızın devamını diliyorum.” Dedi.
Mezuniyet törenine katılan Batman İl Sağlık Müdürü Hakan PAMUKÇU öğrencilere tecrübelerini aktardıktan sonra sözlerine şöyle devam etti: “Kıymetli kardeşlerimiz bu gün itibari ile öğrencilik hayatınız nihayete ermiştir. Öğrenme ise her an devam eden bir faaliyettir. Size meslekte bulunan Bir ağabeyiniz olarak seslenmek istiyorum: “kendinizi mesleki anlamda, her alanda yetiştirin, her gün üzerine yeni bir şeyler katarak geliştirin. Sertifikalandırma programlarına mutlaka katılın. Güncel ve bilimsel verileri mutlaka takip edin. Sizlerde artık kahraman sağlık ordusunun birer neferisiniz, Allah’ın şafi isminin dünyadaki yansımalarısınız. Aramıza hoş geldiniz ve hepinize meslek hayatınızda başarılar diliyorum .” Dedi.
Hemşirelik andı okunduktan sonra mezuniyetlerini kep atarak ilan eden öğrenciler, tören sonunda mezuniyetlerini halay çekerek kutladı.