01
Ekim
2021
Öğrencilerimiz Uygulamalı Derslerle Mesleğine Hazırlanıyor

Öğrencilerinin gelişimlerine özen göstererek onların alanında uzman bireyler olmasının amaçlandığı üniversitemizde, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu öğrencileri Batman İl Sağlık Müdürlüğü bünyesindeki birimlerde derslerini uygulamalı olarak öğrenme imkânına kavuştu.
Üniversitemiz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu İlk ve Acil Yardım Programı, Fizyoterapi Programı, Yaşlı Bakımı Programı ile Tıbbi Laboratuvar Teknikerliği Programı öğrencileri, İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı birimlerde derslerini uygulamalı olarak yaparken aynı zamanda tecrübe kazanmaya başladı.
Öğrencilerinin eğitimleri ile ilgili alanlarda geleceğe yönelik tecrübe edinmelerini önemsediklerini anlatan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, öğrencilerin mesleki bilgi, beceri, tutum ve davranışlarını geliştirmek amacıyla uygulamalı derslerini sahada yapabiliyor olmalarının kendilerini mutlu ettiğini söyledi. Prof. Dr. İdris Demir, üniversitemiz öğrencilerine uygulamalı eğitim imkânı sunan Batman İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Hakan Pamukçu ve İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı olarak çalışan tüm personele desteklerinden dolayı teşekkür etti.