20
Ekim
2022
Lise Öğrencilerinin Üniversitemizi Ziyaretleri Devam Ediyor

Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Bölümü öğrencileri hem üniversitemizde ağırlanan aşçılık alanında dünyaca ünlü Şef Hüseyin Özer’in “Girişimcilik ve Turizm” başlıklı konferansına katılmak hem de üniversitemizdeki kütüphane, laboratuvar, spor tesisleri ve akademik birimleri gezmek üzere üniversitemizi ziyaret ettiler. 20 Ekim 2022 tarihinde gerçekleştirilen ziyarette, önce konferansa katılan ve üniversitemizi gezen öğrencilere hocaları da eşlik etti. 

Gerçekleştirilen ziyarette, okudukları alanla ilgili önemli bir konferansa katılarak dünyaca ünlü bir şefin tecrübelerinden yararlanan ve gezdikleri birimler hakkında da birim yetkililerinden detaylı bilgiler alan öğrenciler, üniversitemizi daha yakından tanıma fırsatını yakaladılar. 


 
Rektör Demir: “Geleceği Temelden İnşa Etmeye Çalışıyoruz”
Üniversite adayı öğrencilerin üniversitemizi ziyaret etmelerinin ve üniversitemiz hakkında bilgi sahibi olma isteklerinin memnuniyet verici olduğunu belirten Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, üniversitemiz akademisyenleri tarafından ortaokul-lise öğrencilerine gönüllü ders verilmesi amaçlanan Akademisyen - Öğrenci Buluşmaları İş Birliği Protokolü’nü hayata geçirdiklerini ve ilk dersin kendisi tarafından verildiğini söyledi.  Hayata geçirilen protokolle geleceği temelden inşa etmeye çalıştıklarının altını çizen Rektör Demir, bu tür projelerin kapsamını artırarak her kademedeki öğrencilerle daha fazla bir araya gelmek için gayret göstereceklerini ifade etti.
 
Öğrenciler, kampüsün farklı alalarında hatıra fotoğraf çekinmelerinin ardından üniversitemizden ayrıldılar.