Ekim
Lise Öğrencileri Üniversitemizi Tanıyor

Üniversitemizdeki birimler, bölümler, programlar ve öğrencilere yönelik yapılan bilimsel çalışmalar hakkında bilgi edinmek isteyen öğrencilere kapılarını açan üniversitemiz, TP Fatıma Zehra Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri tarafından ziyaret edildi. 25 Ekim 2022 tarihinde Batı Raman Kampüsüne gerçekleştirilen ziyarette kütüphane, laboratuvarlar, spor tesisleri ve fakülteleri gezen öğrenciler, merak ettikleri konular hakkında yetkililerden bilgiler aldılar.

Rektör Demir: “Eğitimin Her Kademesindeki Öğrencilerle Güçlü Bir İletişim Kurmaya Çalışıyoruz”
Lise öğrencilerinin üniversitemizi merak edip ziyaret etmelerinden memnuniyet duyduğunu belirten Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, eğitimin her kademesindeki öğrencilerle güçlü bir iletişim kurmaya çalıştıklarını ifade etti. Şehrimizin ve ülkemizin geleceğine katkı sunabilecek nitelikli bireyler yetiştirmek için çocuklara erken yaşta yön vermek gerektiğinin altını çizen Rektör Demir, yaptıkları çalışmalarla bu sorumluluğu paylaştıklarını dile getirdi. Öğrencilere eşlik ederek üniversitemizi tanımalarına öncülük eden öğretmenlerinin de çok önemli bir fedakârlıkta bulunduklarına dikkat çeken Rektör Demir, geleceğin üniversitelilerini, bilim insanlarını yetiştirmede öğrencilerin öğretmenlerinin çok büyük emek ve gayretleri olduğunu sözlerine ekledi.