29
Ağustos
2022
İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu’ndan Rektör Demir’e Ziyaret

İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris Demir’i ziyaret etti. 28 Ağustos 2022 tarihinde Merkez Kampüs Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu’na üniversitemizin akademik ve fiziki gelişimi hakkında bilgiler veren Rektör Demir, Batman Üniversitesinin son dönemde hayata geçirdiği projeler ve çalışmaları anlattı.

Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşması kapsamında enerji alanında pilot üniversite seçilen üniversitemizin hem bölgesel kalkınmaya destek sunduğunu hem de ülkemizin enerji kaynaklarını etkin kullanmak ve enerji verimliliğini sağlamak adına önemli çalışmalar yürüttüğünü dile getiren Rektör Demir, projelerin en kısa sürede hayata geçmesi için yoğun gayret sarf ettiklerini belirtti. Batman Üniversitesinin artan öğrenci sayısı ve nitelikli eğitim anlayışı ile bölgede marka üniversitelerden biri olmak adına yoluna emin adımlarla devam ettiğini kaydeden Rektör Demir, yeni açılan bölüm ve programlarla da alanında uzman bireyler yetiştirdiklerini sözlerine ekledi.

Batman Üniversitesinin çalışmalarını ve projelerini yakından takip ettiklerini belirten İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, Prof. Dr. İdris Demir’e çalışmalarında başarılar diledi.