23
Mayıs
2023
İçişleri Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Tayyip Sabri Erdil Üniversitemizde Öğrencilerle Buluştu

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Batman’da bulunan İçişleri Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Tayyip Sabri Erdil, Batman Valisi Ekrem Canalp ve Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris Demir ile birlikte 19 Mayıs 2023 tarihinde Batman Üniversitesi Merkez Kampüsü ziyaret etti. Ziyarette öğrencilerle buluşan Erdil, geleceğe dair tecrübelerini gençlerle paylaştı.



Erdil: “Zamanınızı İyi Değerlendirmek Geleceğinize Yapacağınız En Büyük Yatırımdır”
Stresin gerektiği yerde motivasyon kaynağı olabileceğini ve kariyerin bireyin kimlik kazandığı yıllardan itibaren şekillenmesi gerektiğine dikkat çeken Erdil, “Gençler kendi başarı hikayelerinin kahramanı olabilir. Kariyer hayatımızda yaptıklarımız ve deneyimlerimiz sonucu ulaştığımız olumlu psikolojik çıktılar kariyer başarısı olarak kabul edilir. Siz gençler zamanınızı iyi değerlendirip, çalıştığınız sürece geleceğe daha emin adımlar atabilirsiniz. Tercihlerinizi bu doğrultuda yönlendirmek sizin göreviniz” ifadelerini kullandı.
Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği söyleşi sonunda soruları cevaplayan Erdil, Batman Üniversitesinin hem fiziki hem akademik hem de öğrenci profili açısından önemli bir konuma sahip olduğunu sözlerine ekledi.