Üniversitemiz Hasankeyf Meslek Yüksekokulu, akademik yılın açılış dersinde önemli bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. İstanbul Kent Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Prof. Dr. Burak Mil, 24 Eylül Çarşamba günü saat 10.00’da Hasankeyf Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu’nda “21. Yüzyılda Mutfak Kültürleri” başlıklı konferansı gerçekleştirdi. Prof. Dr. Burak Mil, konferansta gastronominin günümüzdeki gelişim süreci, mutfak kültürlerinin değişim dinamikleri ve geleceğin gastronomi trendleri üzerine kapsamlı bilgiler paylaştı. Öğrenciler ve akademisyenler tarafından ilgiyle takip edilen etkinlikte, katılımcılar soruları ile aktif olarak programa dahil oldular. Hasankeyf Meslek Yüksekokulu yönetimi, açılış dersine katkılarından dolayı Prof. Dr. Burak Mil’e teşekkür ederek, öğrencilerin mesleki gelişimlerine ışık tutan bu tür etkinliklerin devam edeceğini vurguladı.