01
Kasım
2021
Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu Üniversitemizi Ziyaret Etti

Bir dizi ziyaret yaparak incelemelerde bulunmak üzere şehrimize gelen Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 30 Ekim 2021 tarihinde üniversitemizi ziyaret etti. Bakan Kasapoğlu, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris Demir eşliğinde Hasankeyf’te “Altın Yüreklerle Tarihe Derin Dalış" programının açılışını yaptıktan sonra Üniversitemiz Merkez Kampüsünde bulunan Batman Üniversitesi Genç Ofiste gençlerle bir araya geldi.



Batman Üniversitesinin gelişime açık bir üniversite olarak yaptığı çalışmaları yakından takip ettiklerini anlatan Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet M. Kasapoğlu, üniversitemizde yapılan faaliyetlere destek vermekten mutlu olacaklarını belirtti. Gençlerin geleceğimiz olduğunu ifade eden Bakan Kasapoğlu, onların akademik gelişimleri kadar sportif gelişimlerini ve başarılarını da önemsediklerini sözlerine ekledi.  



Üniversitemizin akademik ve fiziki durumu hakkında Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet M. Kasapoğlu’na bilgiler veren Rektör Demir, Batman Üniversitesi olarak yeniliğin ve değişimin takipçisi olarak çalışmalar yürüttüklerini kaydetti. Kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerin desteklenmesi amacıyla fiziki imkânların geliştirilmesine yönelik karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan ziyarette, üniversitemizin projelerine ve devam eden çalışmalarına yönelik istişareler yapıldı. Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet M. Kasapoğlu’nun üniversitemizi ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Demir, günün anısına Bakan Kasapoğlu’na üniversitemiz yayınevinde basılan kitap ve üniversitemizde üretilen lavantalardan hediye etti.