Aralık
Gençlik Koordinatörlüğü Üniversitemiz Öğrencileriyle Buluştu

Batman İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü öğrencilerimizle tanışmak, kendilerini tanıtmak ve çalışmalarını anlatmak amacı ile 7 Aralık 2021 tarihinde Fen Edebiyat Fakültesinde bir stant açtı. Batı Raman Yerleşkesinde bulunan tüm fakültelerde stant kurmayı planlayan Gençlik Koordinatörlüğü temsilcileri, öğrencilerle çay içerek çalışmaları hakkında bilgiler sundular.

Standın kurulmasına katkıda bulunan Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Filiz Akbaş, öğrencilere yönelik yapılan faaliyetlerin öğrenci gelişimine desteğinin büyük olduğunu ve bu tür etkinliklerin daha sık yapılmasını beklediklerini ifade etti. Üniversitemiz öğrencilerinin çevrelerindeki imkânları tanıyıp öğrenmesi gerektiğini belirten Akbaş, bilgili, kendini ve çevresini bilen gençlerin okul hayatlarında daha donanımlı ve başarılı bireyler olabileceklerini dile getirdi.