Geleceğe Işık Tutan Gerçek Hayattan Başarı Öyküleri Konferans Konuğu Büyükelçi Hakan Çakıl Oldu

Öğrencilerimizin başarılı insanlarla bir araya getirilerek, buluşturulduğu üniversitemizde Geleceğe Işık Tutan Gerçek Hayattan Başarı Öyküleri konferans serisinin konuğu Dışişleri Bakanlığı Diyarbakır Temsilcisi Büyükelçi Hakan Çakıl oldu. 18 Ekim 2023 tarihinde Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleşen konferansta kariyeri ve geçmiş iş yaşamı hakkında konuşan Çakıl, öğrencilere deneyimlerinden bahsetti.

Başarılı isimlerin üniversitemizde ağırlanmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, “Hakan Çakıl gibi uluslararası görevlerde yer almış, bürokratik insanlar öğrencilerimiz için birer ilham kaynağı olacaktır. Geleceğe ışık tutarsak, öğrencilerimizin yolu hep aydınlık olacaktır” ifadelerini kullandı.

Gelecek iş yaşamlarında öğrencilerin ne gibi durumlarla karşılaşabileceklerini ve neler yapmaları gerektiğine değinen Çakıl, öğrencilerin sorularını yanıtladı.