20
Ekim
2023
Diyarbakır Vali Yardımcısı Abdullah Çiftçi Batmanlı Öğrencilerle Buluştu

Üniversitemizde seri olarak başlayan ve öğrencilere ilham olacak başarılı kişilerin konuk edildiği  “Geleceğe Işık Tutan Gerçek Hayattan Başarı Öyküleri” konferansı gerçekleşti. 20 Ekim 2023 tarihinde Merkez Kampüs Konferans Salonunda gerçekleşen programa yoğun ilgi gösterildi. Batman’ın Sason ilçesinin bir dağ köyündeki çocuğun, Diyarbakır Vali Yardımcılığına uzanan hikâyesi ile Batmanlı öğrencilerle buluşan Abdullah Çiftçi kariyerindeki dönüm noktalarını anlattı.



Rektör Demir: “Bölgemizdeki Kısıtlı İmkânlara Rağmen Kariyer Hayatında Başarılı Olmuş İsimleri Öğrencilerimizle Buluşturmaya Devam Ediyoruz”
Başarı hikayeleriyle üniversitemiz öğrencilerini alanında uzman isimlerle buluşturup motivasyonlarını arttırmak hedefinde olduklarını belirten Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, “Geleceğe Işık Tutan Gerçek Hayattan Başarı Öyküleri konferansları ile öğrencilerimize  geleceklerine dair yol belirlemede motivasyon olabilecek başarılı insanları sahnemizde ağırlıyoruz” dedi. Rektör Demir, “Konferansımızın konuğu olan Diyarbakır Vali Yardımcısı ve Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdullah Çiftçi’yi ağırlamak bizim için onur” ifadelerini kullandı.



Kariyer hayatı ve başarılı işleri ile öğrencilere başarısızlığa karşı direnmeyi, hedefleri için çalışıp vazgeçmemeyi öğütleyen Çiftçi;  “Öğütlerimi gerçekleştirebildiğiniz takdirde hedefinize bir gün mutlaka ulaşacaksınız” dedi. Öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği Vali Yardımcısı program sonunda öğrencilerin sorularını yanıtladı ve hatıra fotoğrafı çekildi.