18
Ocak
2022
Diş Hekimliği Fakültesi Binasının Yapımı İçin Görüşmeler Devam Ediyor

Üniversitemiz ve Batman ilinin gelişimi için çalışmalarını hızla devam ettiren Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, 13 Ocak 2022 tarihinde Batman Milletvekili Ziver Özdemir ve Diş Hekimliği Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Veysel Eratilla ile birlikte Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı İbrahim Şenel’i ziyaret etti. Ziyarette üniversitemize 2021 yılında kazandırılan Diş Hekimliği Fakültesi Binasının yapımı ile ilgili istişarelerde bulunuldu.



Diş Hekimliği Fakültesinin üniversitemizde açılmasının hem üniversitemiz hem de ilimiz için çok önemli bir gelişme olduğunu belirten Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, fakülte binasının en kısa sürede tamamlanarak öğrencilerin Batman ilinde eğitime başlayabilmesi için çalışmaları hızlandırmak istediklerini dile getirdi. Diş Hekimliği Fakültesinin faaliyete geçmesiyle Batman ilinde sağlık alanında yeni bir dönem başlayacağını ifade eden Rektör Demir, bu sayede Batman halkının tedavi için il dışına çıkma sorununun çözüleceğini düşündüklerini söyledi.
Karşılıklı istişarelerin yapıldığı görüşmede Diş Hekimliği Fakültesinin ilimiz için önem arz ettiği konularla ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.