Büyükelçi Hakan Çakıl Rektör Demir’i Ziyaret Etti

Geleceğe Işık Tutan Gerçek Hayattan Başarı Öyküleri konferans serimizin konuğu Dışişleri Başkanlığı Diyarbakır Temsilcisi Büyükelçi Hakan Çakıl oldu. Kariyerinden ve iş hayatı deneyimlerinden bahsetmek üzere üniversitemize gelen Büyükelçi Çakıl, konferans öncesi Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris Demir’i makamında ziyaret etti.

18 Ekim 2023 tarihinde Batı Raman Rektörlük binasında gerçekleşen ziyarette şeref defterini imzalayan Hakan Çakıl, Üniversitemizin bölgesinde yapmış olduğu öncü projeleri ve çalışmaları takip ettiğini belirtti. Misafirperverliğinden dolayı Rektör Demir’e teşekkür eden Çakıl, makam ziyaretinin ardından konferans vermek üzere fen edebiyat fakültesi konferans salonuna geçti.