Bilişim Festivali Heyecanı 3. Kez Batman’da

Üniversitemiz ev sahipliğinde düzenlenecek olan IFEST  bir festivalden çok fazlası olarak, kongre, fuar, çalıştay, atölyeler, akademi ve konferanslarla bilişim heyecanı Batman’ın her kesimine ulaşıyor

Üniversitemiz ev sahipliğinde bu yıl üçüncüsü düzenlenecek Türkiye’nin en büyük organizasyonlarından Bilişim Festivali; Teknoloji fuarı, Uluslararası Bilişim Kongresi, Bilişim Konferansları, robotik yarışmaları, Kamu Bilişim Çalıştayı ve deneyap atölye çalışmalarının olduğu etkinlikler serisi ile başlıyor. Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, 3. Bilişim Festivali ile Batman Üniversitesi Bilişim’de ne kadar iddialı olduğunu bir kez daha göstermektedir. Bilişim ekosistemine çok yönlü katkı sunmaya devam edeceğiz. Tüm bilişim gönüllülerini etkinliklere katılmaya davet ediyoruz, dedi. 2-3 Mayıs tarihleri arasında Batı Raman Kampüsünde gerçekleşecek etkinliklerde En İyi Bildiri Ödülü, Bilişim Ekosistemine Katkı Ödülü ve Bilişim Duayenleri Ödülleri dağıtımları ile akıllı saat ve tablet çekilişleri yapılacaktır. Festivalde dağıtılacak çanta, promosyonlar, çekilişler ve ikramlardan faydalanabilmek için ifest.batman.edu.tr web sitesinden kayıt olunması gerekmektedir. Festival herkese açık ve katılım ücretsiz olacaktır.