Şubat
2024
Batman Vali Yardımcısı Muhammed Yılmaz Necat Nasıroğlu Proje Yarışması Açılış Sergisi’ni Ziyaret Etti

Üniversitemiz ev sahipliğinde 27 Şubat 2024 tarihinde yapılacak olan Necat Nasıroğlu Eğitim ve Kültür Vakfı sponsorluğunda “Enerji’de İnovasyon” temalı yarışmanın açılış sergisi için Batman Vali Yardımcısı Muhammed Yılmaz Üniversitemizi ziyaret etti. 26 Şubat 2024 tarihinde merkez kampüs rektörlük binasında gerçekleşen sergide vali yardımcısı, Rektör Demir’i makamında ziyaret ettikten sonra yarışmada finale kalan projelerin sergilendiği sergi alanına geçti. Projelerin Batman ve üniversitemiz geleceği için önemine dikkat çeken Yılmaz, enerji sektöründeki yeniliklerin ve gelişmelerin tanıtılmasında bu yarışmanın öğrencilerin geleceğine yön verdiğini belirtti. Misafirperverliğinden ötürü Rektör Demir’e teşekkür eden Yılmaz, yarışmada finale kalan proje sahiplerine başarılar diledi.