29
Aralık
2021
Batman Milletvekili Ziver Özdemir Rektör Demir’i Ziyaret Etti

Şehir ve üniversite gelişimini önemseyen Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris Demir’i Batman Milletvekili Ziver Özdemir ziyaret etti. 28 Aralık 2021 tarihinde rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette üniversitemizin genel ve fiziki durumu hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.
Batman Üniversitesinin Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşması kapsamında Enerji alanında pilot üniversite seçilmesinden dolayı Rektör Demir’i tebrik eden Batman Milletvekili Ziver Özdemir, üniversitemizin çalışmalarının şehrimize ve bölgemize önemli katkılar sunacağını belirtti. Fiziki gelişmelerin yanı sıra akademik gelişmelerin de yaşandığı üniversitemizin projelerini yakından takip ettiğini kaydeden Batman Milletvekili Ziver Özdemir, üniversitemizde yapılan çalışmalara destek olmaktan mutluluk duyacaklarını söyledi.



Üniversitemizin gelişmesini ve yapılan çalışmaların bölgesel kalkınmaya katkı sunmasını çok önemsediklerini dile getiren Prof. Dr. İdris Demir, pilot üniversite misyonuyla enerji alanında ihtisaslaşan üniversitemizin projelerinin sahada hayat bulması için çalışmalara hızla devam ettiklerini vurguladı. Öğrenci odaklı bir bakış açısıyla ihtiyaç duyulan tüm eksiklerin tamamlanmasına yönelik çalışmalara başlandığını da anlatan Rektör Demir, ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getirerek Batman Milletvekili Ziver Özdemir’e teşekkür etti.