19
Ekim
2022
Batman Mehmet Akif Ersoy Lisesi Öğrencileri Üniversitemizi Ziyaret Etti

Üniversitemizi yakından tanımalarını ve tercih etmelerini sağlamak amacıyla her yıl farklı kademelerdeki birçok öğrenciyi ağırlayan üniversitemiz,  Batman Mehmet Akif Ersoy Lisesi öğrencileri tarafından ziyaret edildi. 19 Ekim 2022 tarihinde Üniversitemiz Batı Raman Kampüsünü ziyaret eden öğrencilere, hocaları da eşlik etti.



Üniversitemizi yakından tanımak amacıyla gerçekleştirilen ziyarette, Merkez Kütüphaneyi, akademik birimlerdeki laboratuvarları, çalışma alanlarını ve spor tesislerini gezen öğrenciler, ziyaret ettikleri birimler hakkında yetkililerden bilgiler aldılar.
 


Rektör Demir: “Üniversitemizi Ziyaret Eden Öğrencilerin Geleceklerine Dair Bilinçli Tavırları Umut Verici”
Öğrencilerin üniversitemizi ziyaret etmelerinden memnuniyet duyduğunu belirten Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, üniversite adayı her öğrencinin ileride tercih etmek istediği bölüm hakkında merak ettiği konuları birimlerimizden öğrenmesi için üniversitemizi ziyaret etmeye davet ettiğini söyledi. Batman Üniversitesinin uzman ve nitelikli bir akademik kadroya sahip olduğunu vurgulayan Rektör Demir, üniversitemizi tercih eden öğrencilerin okuduğu bölümden donanımlı bir şekilde mezun olarak dünyanın her yerinde çalışabilecek bir özgüvene sahip olacağını dile getirdi. Daha ayrıntılı bilgi sahibi olmak amacıyla üniversitemizi ziyaret eden öğrencilerin geleceklerine dair bilinçli tavırlarının umut verici olduğunu kaydeden Rektör Demir, kapılarının her kademedeki tüm öğrencilere açık olduğunun altını çizdi.



Birim ziyaretlerinin ardından kampüs alanını da gezen öğrenciler, hatıra fotoğrafı çekindikten sonra kampüsten ayrıldılar.