Eylül
Batman İl Emniyet Müdürlüğü Üniversitemizde Bilgilendirme Standı Açtı

Üniversitemiz öğrencilerinin eğitim-öğretim faaliyetlerini güvenli ve huzurlu geçirmelerini sağlamak adına kamu kurum ve kuruluşlarla yapılan iş birlikleri sürüyor. 2023-2024 eğitim öğretim yılının başlamasına sayılı günler kala, Batman İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş, Güvenlik, Narkotik Suçlarla Mücadele ve Terörle Mücadele Şube Müdürlükleri tarafından kayıtlarını yaptırmak üzere üniversitemize gelen öğrencilerimize yönelik bilgilendirme ve önleme faaliyetleri kapsamında stand açıldı.

1 Eylül 2023 tarihine kadar açık olan stant  öğrencilerimizin zararlı faaliyetlerden uzak durmaları ve Batman İl Emniyet Müdürlüğü tarafından öğrenim hayatları boyunca güvende hissetmeleri için yapılan çalışmalarla ilgili emniyet personelleri ile öğrenciler buluştu. Standa yakın ilgi gösteren
öğrencilere kalem ve not defteri hediye edildi.