Ağustos
Batman İl Emniyet Müdürlüğü Üniversitemizde Bilgilendirme Standı Açtı

Batman İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş, Güvenlik, Narkotik Suçlarla Mücadele ve Terörle Mücadele Şube Müdürlükleri tarafından kayıtlarını yaptırmak üzere üniversitemize gelen öğrencilerimize yönelik bilgilendirme ve önleme faaliyetleri kapsamında stand açıldı. Öğrencilerimizin zararlı faaliyetlerden uzak durmalarını, eğitim-öğretim faaliyetlerini daha huzurlu bir şekilde sürdürmelerini sağlamak amacıyla 26 Ağustos 2022 tarihine kadar açık olacak standı ziyaret eden Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Necmettin Sezgin ile Genel Sekreter Ali Yılmaz, emniyet yetkililerinden bilgi aldılar.

Üniversitemizde öğrenim gören öğrencilerin güvenliklerinin ve huzurlu bir ortamda eğitim görmelerinin çok önemli olduğunu belirten Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Necmettin Sezgin, öğrencilerimizin Batman Emniyet Müdürlüğü tarafından karşılanmalarının kendilerini öğrenim hayatları boyunca daha güvende hissetmelerini sağlayacağını ifade etti. Öğrencilerimizin bilgilendirme standını ziyaret etmeleri tavsiyesinde bulunan Sezgin,  bilgilendirme faaliyetlerini yürüten emniyet yetkililerine teşekkür etti.