16
Kasım
2021
Batman Belediyesinden Üniversitemiz Öğrencilerine Ücretsiz Yemek Desteği

Batman Valisi Hulusi Şahin, 15 Kasım 2021 tarihinde Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris Demir’i ziyaret etti. Üniversitemiz Batı Raman Yerleşkesinde gerçekleştirilen ziyarette imzalanan protokol ile üniversitemiz öğrencilerin yemek ihtiyaçları Batman Belediyesi tarafından karşılanacak.



Protokol ile üniversitemizin öğrencileri için hayata geçirdiği “Askıda Yemek” uygulamasına ücretsiz öğle yemeği ile destek olacaklarını açıklayan Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin, ücretsiz yemek uygulaması kapsamında öğrenci ayrımı yapmaksızın öğle yemeklerinin Batman Belediyesi tarafından karşılanacağını açıkladı. Vali Şahin, bu protokol ile üniversitemiz öğrencilerine 2021-2022 eğitim-öğretim dönemi boyunca ekonomik destek verecek olduklarını kaydetti.



Rektör Demir: “Öğrencilerimizin Yararına Olan Tüm Çalışmalar Bizim Önceliğimizdir”
Batman Üniversitesi olarak öğrencilerin ihtiyaçlarını her zaman ön planda tuttuklarını belirten Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, ihtiyaçların giderilmesine yönelik yapılan iş birliği çalışmalarının kendilerini son derece memnun ettiğini vurguladı. Akademik ve sanatsal birçok faaliyeti hayata geçiren üniversitemizin öğrencileri ile yakından ilgilendiğini açıklayan Rektör Demir, “Öğrenci odaklı bir bakış açısı ile çalışmalarımızı yürütüyoruz. Her bir öğrencimiz bizim evladımız ve onların menfaatlerini düşünerek yaptığımız her çalışma bizleri daha çok sevindiriyor.” dedi.



Üniversitemizin öğrencilerine yönelik faaliyetlerinin artarak devam edeceğini belirten Rektör Demir, Batman Valisi Hulusi Şahin’e verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti.