Aralık
Batman Anadolu Lisesi Öğrencilerinden Üniversitemize Ziyaret

Öğrenci odaklı çalışmalarıyla ön plana çıkan üniversitemiz, 22 Aralık 2021 tarihinde Batman Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından ziyaret edildi. Batı Raman Yerleşkemizde bulunan fakülteleri, laboratuvarları, kütüphaneyi ve spor tesislerini gezen öğrenciler üniversitemiz yemekhanesinde öğretmenleri eşliğinde yemek yedi. Öğrencilere yönelik faaliyetleriyle gündeme gelen üniversitemizin çalışmalarını medyadan takip eden öğrenciler, üniversitemiz hakkında detaylı bilgileri yerinde edinme imkânı buldu.

Güzel Sanatlar Fakültesini gezen Batman Anadolu Lisesi öğrencilerine Üniversitemiz Müzik Bölümü öğrencileri tarafından müzik dinletisi sunulmasının ardından 21 Aralık 2021 tarihinde Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü öğrencileri tarafından açılışı gerçekleştirilen “Vuslat” adlı serginin eserleri hakkında bilgi aldılar. Üniversitemizin öğrencilere sunmuş olduğu imkânları ve üniversitemizdeki etkinlikleri beğendiklerini dile getiren öğrenciler, yükseköğretime geçiş tercihlerinde Batman Üniversitesini de tercih listelerine eklemek istediklerini ifade ettiler.