27
Ekim
2021
ATAM Başkanı Rektör Demir’i Ziyaret Etti

Atatürk Araştırma Merkezi (ATAM) Başkanı Doç. Dr. Yüksel Özgen ve ATAM Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Erdal Aydoğan, 27 Ekim 2021 tarihinde Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris Demir’i ziyaret etti.



Karşılıklı fikir alışverişlerinde bulunulan ziyarette Başkan Özgen, Batman Üniversitesinin çalışmalarını yakından takip ettiklerini söyledi. Üniversitemizde yapılacak olan bilimsel çalışmalara destek vermekten mutlu olacaklarını belirten Başkan Özgen, Prof. Dr. İdris Demir’e Atatürk Araştırma Merkezi Başkanlığı tarafından “Milli Tarihimizden Bir Safha” adlı fotoğraf albümünü ve Atatürk’ün Nutuk adlı eserini hediye etti.



Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Demir, üniversitemiz öğrencilerinin gelişimi için her türlü faaliyeti hayata geçirmeye çalıştıklarını kaydetti. Öğrencilerde Atatürk ve millet bilincinin oluşması için çalışmaların devam edeceğini anlatan Rektör Demir, ziyaretlerinden dolayı ATAM Başkanı Doç. Dr. Yüksel Özgen ve ATAM Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Erdal Aydoğan’a teşekkür etti.