08
Haziran
2022
ATAM Başkanı Özgen Rektör Demir’i Ziyaret Etti

Anadolu’daki Yunan işgalinin son bulmasındaki en önemli kırılma noktası olan Büyük Taarruzun 100. Yıldönümü için yurt genelinde planlanan etkinliklerin ilkinin yapıldığı "Askeri, Siyasi ve Ekonomik Yönleriyle Büyük Zaferin 100. Yılı Uluslararası Sempozyumu”na katılmak üzere üniversitemize gelen Atatürk Araştırma Merkezi (ATAM) Başkanı Doç. Dr. Yüksel Özgen, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris Demir’i ziyaret etti. 8 Haziran 2022 tarihinde Merkez Kampüs Rektörlük Makamında gerçekleşen ziyarette, işbirlikleri ve ortak çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.



Batman Üniversitesinin millî, manevî ve tarihi konularda yaptığı çalışmaları ATAM Başkanı Özgen’e anlatan Rektör Demir, üniversitemizin misyonunun parçalarından biri olan bu önemli sempozyumun üniversitemizde yapılmasının memnuniyet verici olduğunu dile getirdi. Sempozyumu onurlandırmalarından ve nazik ziyaretlerinden dolayı Özgen’e teşekkür eden Rektör Demir, Batman Üniversitesinin önemli çalışmalara ev sahipliği yapmaya devam edeceğini ifade etti.  



Büyük Taarruzun 100. Yıldönümü için yurt genelinde planlanan etkinliklerin ilk meşalesinin Batman’da yakılmasının önemli olduğunu vurgulayan Özgen, Rektör Demir’e sempozyuma yaptıkları ev sahipliği ve göstermiş olduğu nezaketten dolayı teşekkür etti.