22
Mart
2022
Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Ünüvar Rektör Demir’i Ziyaret Etti

Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Ünüvar ve Siyasal Bilgiler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Orhan Çelik, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris Demir’i ziyaret etti. 20 Mart 2022 tarihinde rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.



Ankara Üniversitesinin tecrübelerini ve çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirten Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, iki üniversite arasında yapılabilecek iş birliği çalışmalarına hazır olduklarını kaydetti. Batman Üniversitesi öğrencilerinin ulusal ve uluslararası alandaki gelişimlerini çok önemsediklerini dile getiren Rektör Demir, enerjisini bilgiye dönüştüren bir üniversite olarak alanında önemli çalışmalar yaptıklarını dile getirdi. Akademik ve fiziki imkânların üniversitemizde hızla iyileştirildiğini ifade eden Prof. Dr. İdris Demir, enerjinin pilot üniversitesi olarak bölgesel kalkınmaya katkı hedeflerinin olduğunu sözlerine ekledi.



Batman Üniversitesinin çalışmalarına destek vermekten ve ikili iş birliklerinden memnuniyet duyacaklarını belirten Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Ünüvar, çalışmalarında Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris Demir’e başarılar diledi.