14
Ekim
2024
Akademisyen Öğrenci Buluşmalarında Bu Hafta

Batman Valiliği, Üniversitemiz ile Batman İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan “2024-2025 Eğitim ve Öğretim Yılı Akademisyen-Öğrenci Buluşmaları İş Birliği Protokolü” kapsamında 7 Ekim- 12 Ekim 2024 tarihleri arasında 7 buluşma gerçekleştirildi. Bu kapsamda:
7 Ekim 2024 tarihinde gerçekleşen haftanın ilk buluşmasında Prof. Dr. Hamit Adin “Bilimsel Araştırma ve Yayın Etiği” konulu sunumuyla Şehit Ömer Halisdemir Anadolu Lisesi öğrencileri ile bir araya geldi.



8 Ekim 2024 tarihinde Batman Kız Anadolu Lisesi öğrencileri ile bir araya gelen Prof. Dr. Hüseyin Aydın “Enerjinin Verimli Kullanımı” konulu bir eğitim verdi.



9 Ekim 2024 tarihinde “Ağız ve Diş Sağlığı” konulu sunumuyla Doç. Dr. Veysel Eratilla Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine misafir oldu.



9 Ekim 2024 tarihinde gerçekleşen bir diğer etkinlikte ise Salih Günaydın Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri ile bir araya gelen Doç. Dr. Yalçın Altunkaynak “Ulusal ve Uluslararası Bilimsel Proje Hazırlama” konulu bir eğitim verdi.



10 Ekim 2024 tarihinde TP Fatıma Zehra Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileriyle bir araya gelen Prof. Dr. Pelin Tan “Sanatlarda İklim Krizi ve Antroposen” konulu bir söyleşi gerçekleştirdi.



10 Ekim 2024 tarihinde gerçekleşen bir diğer buluşmada ise Halil Hamidi Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri ile bir araya gelen Doç. Dr. Abdulvasıf Eraslan “Hz. Muhammed'in Hayatı, Kişiliği ve Toplum Tasavvuru” konulu bir eğitim verdi.



Haftanın son buluşmasında 11 Ekim 2024 tarihinde Doç. Dr. Mehmet Emin Tuğluk “İlk Çağ’dan Yakın Çağ’a Batman Tarihi” konulu sunumu ile Batman Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileri ile bir araya geldi.



Akademisyenlerimizin konuşmalarının akabinde öğrencilerin sorularını yanıtlamasıyla etkinlikler sona erdi.