11
Aralık
2023
Akademisyen-Öğrenci Buluşmalarında Bu Hafta

Üniversitemizin sürdürülebilir amaçları doğrultusunda nitelikli eğitim maddesi içerisinde Akademisyen-Öğrenci buluşmalarında  4 Aralık- 8 Aralık 2023 tarihleri arasında 5 buluşma gerçekleştirildi. Bu kapsamda:
4 Aralık 2023 tarihinde gerçekleşen haftanın ilk buluşmasında Prof. Dr. Yusuf ARSLAN “Bakış Açısı ve Düşünce Yapısı Üzerine Hayati Bir Ders” konulu sunumuyla Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi öğrencileri ile bir araya geldi.



5 Aralık 2023 tarihinde Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ile bir araya gelen Dr. Öğr. Üyesi Arzu ŞEKER “Sigortacılık ve Risk Yönetimi” adlı sunumu gerçekleştirdi.



6 Aralık 2023 tarihinde Ziya Gökalp Anadolu Lisesi öğrencileri ile bir araya gelen Dr. Öğr. Üyesi Abdullah MANAP “Psikoloji Tarihinin Temelleri” konulu bir eğitim verdi.



7 Aralık 2023 tarihinde gerçekleşen bir diğer buluşmada ise “Dîvânü Lügâti't-Türk'ün Dil ve Kültür Tarihimizdeki Yeri ve Önemi” konulu sunumuyla Dr. Öğr. Üyesi Elif ÖZKAN, Batman Kız Anadolu Lisesi öğrencilerine misafir oldu.



Haftanın son buluşmasında 8 Aralık 2023 tarihinde Dr. Öğr. Üyesi Mesut ALGÜL “Edebiyatımızın Zirve İsmi: Fuzulî” konulu sunumu ile Yunus Emre Anadolu Lisesi öğrencileri ile bir araya geldi.



Akademisyenlerimizin konuşmalarının akabinde öğrencilerin sorularını yanıtlamasıyla etkinlikler sona erdi.