27
Kasım
2023
Akademisyen-Öğrenci Buluşmalarında Bu Hafta

Batman Valiliği, Batman Belediyesi, Üniversitemiz ile Batman İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan “2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı Akademisyen-Öğrenci Buluşmaları İş Birliği Protokolü” kapsamında 20 Kasım- 24 Kasım 2023 tarihleri arasında 7 buluşma gerçekleştirildi. Bu kapsamda:
21 Kasım 2023 tarihinde gerçekleşen haftanın ilk buluşmasında Dr. Öğr. Üyesi Hafzullah İŞ “Bilişim Teknolojilerinde Trendler ve Girişimcilik” konulu sunumuyla Prof. Dr. Necmettin Erbakan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ile bir araya geldi.



21 Kasım 2023 tarihinde gerçekleşen bir diğer buluşmada ise Petrol Anadolu Lisesi öğrencileri ile bir araya gelen Dr. Öğr. Üyesi Ercan GÖRDEGİR “Türk İslam Medeniyeti Bağlamında Tarih Bilinci” konulu bir eğitim verdi.



22 Kasım 2023 tarihinde Batman Lisesi öğrencileri ile bir araya gelen Dr. Öğr. Üyesi Mihraç KÖROĞLU “Gençlik ve Spor” adlı sunumu gerçekleştirdi.



22 Kasım 2023 tarihinde “Ağız ve Diş Sağlığında Bilinmesi Gerekenler” konulu sunumuyla Dr. Öğr. Üyesi Rojdan Ferman GÜNEŞ UYSAL, Fatma Aliye Fen Lisesi öğrencilerine misafir oldu.



23 Kasım 2023 tarihinde Fatih Anadolu Lisesi öğrencileriyle bir araya gelen Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Şefik ÜNEY “Geleceğin Meslekleri” konulu bir söyleşi gerçekleştirdi.



24 Kasım 2023 tarihinde Kültür Ortaokulu öğrencileriyle bir araya gelen Doç. Dr. Fatma AYHAN “Kaliteli Yaşam ve Stresle Baş Etmek” konulu bir söyleşi gerçekleştirdi.



Haftanın son buluşmasında 24 Kasım 2023 tarihinde Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Şükrü ADİN “Mühendislik Sorunlarına İlköğretimden Yükseköğretime Her Seviyede Çözüm Sunabilmenin Önemi” konulu sunumu ile İluh Anadolu Lisesi öğrencileri ile bir araya geldi.



Konuşmalarının akabinde öğrencilerin sorularını yanıtlayan akademisyenlerimiz, katılan öğrencilere Aziz Sancar’ın Kendi Kaleminden Hayatı ve Bilimi kitabını hediye etti.