13
Kasım
2023
Akademisyen-Öğrenci Buluşmalarında Bu Hafta

Batman Valiliği, Batman Belediyesi, Üniversitemiz ile Batman İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan “2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı Akademisyen-Öğrenci Buluşmaları İş Birliği Protokolü” kapsamında 6 Kasım- 10 Kasım 2023 tarihleri arasında 4 buluşma gerçekleştirildi. Bu kapsamda:
7 Kasım 2023 tarihinde gerçekleşen haftanın ilk buluşmasında Doç. Dr. Veysel ERATİLLA “Sağlık Ağızda Başlar” konulu sunumuyla Batman Anadolu Lisesi öğrencileri ile bir araya geldi.



7 Kasım 2023 tarihinde gerçekleşen bir diğer buluşmada ise Bayındır Ortaokulu öğrencileri ile bir araya gelen Dr. Öğr. Üyesi Seray GÜLERTEKİN GENÇ “Şiddetsiz İletişim’den İlhamla Bağlantı” konulu bir söyleşi gerçekleştirdi.



9 Kasım 2023 tarihinde “Su Okuryazarlığı” konulu sunumuyla Dr. Öğr. Üyesi İbrahim Halil DEMİREL, TOKİ Kazım Karabekir Ortaokulu öğrencilerine misafir oldu.



Haftanın son buluşmasında 10 Kasım 2023 tarihinde Mezopotamya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileriyle bir araya gelen Dr. Öğr. Üyesi Oktay ADIYAMAN “Bilgisayar Destekli Üretim ve Yeni Üretim Teknikleri” konulu bir eğitim verdi.



Konuşmalarının akabinde öğrencilerin sorularını yanıtlayan akademisyenlerimiz, katılan öğrencilere Aziz Sancar’ın Kendi Kaleminden Hayatı ve Bilimi kitabını hediye etti.