16
Ekim
2023
Akademisyen-Öğrenci Buluşmalarında Bu Hafta

Batman Valiliği, Batman Belediyesi, Üniversitemiz ile Batman İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan “2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı Akademisyen-Öğrenci Buluşmaları İş Birliği Protokolü” kapsamında 9 Ekim- 13 Ekim 2023 tarihleri arasında 6 buluşma gerçekleştirildi. Bu kapsamda:
10 Ekim 2023 tarihinde Doç. Dr. Ülker CAN “Gastronomi Eğitimi” konulu sunumuyla Kültür Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ile bir araya geldi.



10 Ekim 2023 tarihinde gerçekleşen bir diğer buluşmada ise Vakıfbank Anadolu Lisesi öğrencileri ile bir araya gelen Doç. Dr. Mehmet Rıda TÜR, “Enerji Verimliliği ve Tasarrufu” konulu bir eğitim verdi.



11 Ekim 2023 tarihinde “Başarı İçin Zaman Kontrolü ve Otodidakt Olma” konulu sunumuyla Doç. Dr. Mahfuz ZARİÇ, Batman Sosyal Bilimler Lisesi öğrencilerine misafir oldu.



Yine 11 Ekim 2023 tarihinde Abdülhamid Han Anadolu Lisesi öğrencileriyle bir araya gelen Dr. Öğr. Üyesi Yalçın ALTUNKAYNAK, “Proje ve Proje Hazırlama” adlı sunumu gerçekleştirdi.



12 Ekim 2023 tarihinde Mevlana Anadolu Lisesi öğrencileri ile bir araya gelen Doç. Dr. Emrullah ACAR, “Uzaktan Algılama Teknolojileri Yardımıyla Nesnelerin Tespiti” konulu bir eğitim verdi.



Haftanın son buluşmasında 13 Ekim 2023 tarihinde Dr. Öğr. Üyesi Emrah IŞIK “Eğitimde Yabancı Dilin Önemi” konulu sunumu ile Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi öğrencileri ile bir araya geldi.



Konuşmalarının akabinde öğrencilerin sorularını yanıtlayan akademisyenlerimiz, katılan öğrencilere Aziz Sancar’ın Kendi Kaleminden Hayatı ve Bilimi kitabını hediye etti.