29
Eylül
2023
Akademisyen-Öğrenci Buluşmaları Hız Kesmeden Devam Ediyor

Batman Valiliği, Batman Belediyesi, Üniversitemiz ile Batman İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan “2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı Akademisyen-Öğrenci Buluşmaları İş Birliği Protokolü” kapsamında 25 – 29 Eylül 2023 tarihleri arasında ilimizde bulunan 3 okul buluşması gerçekleştirildi. 
26 Eylül 20223 tarihinde Batman Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileriyle buluşan öğretim üyemiz Prof. Dr. Hamit Adin “Türkiye’de Mühendislik Eğitimi” konulu sunum yaptı. Üniversitemizdeki mühendislik bölümleri ile alakalı konuşan Adin, öğrencilerden gelen soruları yanıtladı.



27 Eylül 2023 tarihli buluşmada ilimizde bulunan Mehmet Şimşek Anadolu Lisesi öğrencileriyle oldu. Üniversitemiz Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Filiz Akbaş’ın yaptığı sunumda “Biyoloji ve Biyoteknoloji” hakkında bilgiler verdi.



28 Eylül 2023 tarihinde yapılan buluşmada ise Batman Turgut Özel Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileriyle üniversitemiz öğretim üyesi Prof. Dr. Şemsettin Dursun misafir oldu. Yaptığı sunumda “Gönül Dili ve İletişim” konusunu anlatan Dursun, iletişimin gücüne değindi.



Öğrencilerle buluşan akademisyenlerimiz, yaptıkları sunumların sonunda öğrencilere ‘Aziz Sancar’ın Kendi Kaleminden Hayatı ve Bilimi’ adlı kitabı hediye ettikten sonra, hatıra fotoğrafı çekildi.