Haziran
2024
Akademisyen-Öğrenci Buluşmaları 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılında da Devam Edecek

Batman Valiliği, Üniversitemiz ve İl Milli Eğitim Müdürlüğünün iş birliği ile 2024-2025 eğitim ve öğretim yılında yürütülecek olan Akademisyen-Öğrenci Buluşmaları iş birliği protokolü imzalandı.

13 Haziran 2024 tarihinde gerçekleşen protokol imza törenine; Vali Ekrem Canalp, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran ve akademisyenler katıldı.
Protokol kapsamında, 2024-2025 eğitim ve öğretim yılında gönüllülük ilkesine bağlı olarak Batman İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Üniversitemiz tarafından belirlenecek eğitim kurumlarındaki öğrencilerle; bilim, sanat, felsefe, matematik, yapay zekâ, bilişim teknolojileri, psikoloji, spor, ekonomi, yabancı dil, milli ve manevi değerler, arkeoloji, tarih, meslek seçimi ve kariyer planlaması gibi konularda akademisyenler bilgi ve tecrübelerini paylaşacaklar.