2024
Akademisyen-Öğrenci Buluşmaları 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Etkinliklerinde 5. Hafta

Batman Valiliği, Üniversitemiz ile Batman İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan “2024-2025 Eğitim ve Öğretim Yılı Akademisyen-Öğrenci Buluşmaları İş Birliği Protokolü” kapsamında 14 Ekim- 20 Ekim 2024 tarihleri arasında 5 buluşma gerçekleştirildi. Bu kapsamda:
14 Ekim 2024 tarihinde gerçekleşen haftanın ilk buluşmasında Prof. Dr. Abdulkadir LEVENT “Geleceği İnşa Etmek: Meslek Seçimi” konulu sunumuyla İbn-Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ile bir araya geldi.

16 Ekim 2024 tarihinde Mezopotamya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ile bir araya gelen Doç. Dr. Bülent AYDIN “Turizm ve Yapay Zeka” konulu bir eğitim verdi.

17 Ekim 2024 tarihinde “Hz. Muhammed'in Hayatı, Kişiliği ve Toplum Tasavvuru” konulu sunumuyla Doç. Dr. Mehmet Nurullah AKTAŞ Sezai Karakoç Anadolu Lisesi öğrencilerine misafir oldu.

18 Ekim 2024 tarihinde Saadet Uçar Anadolu Lisesi öğrencileriyle bir araya gelen Prof. Dr. Filiz AKBAŞ “Bilimsel Araştırma ve Yayın Etiği” konulu bir söyleşi gerçekleştirdi.

Haftanın son buluşmasında 18 Ekim 2024 tarihinde Doç. Dr. Rukiye ARSLAN “Okul Dışı Öğrenme Ortamları” konulu sunumu ile Vakıfbank Anadolu Lisesi öğrencileri ile bir araya geldi.
Akademisyenlerimizin konuşmalarının akabinde öğrencilerin sorularını yanıtlamasıyla etkinlikler sona erdi.