01
Aralık
2022
Aday Öğrencilerden Üniversitemize Ziyaretler Devam Ediyor

Üniversitemizdeki birimler, bölümler, programlar ve öğrencilere yönelik yapılan bilimsel çalışmalar hakkında bilgi edinmek isteyen Gazi Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Yunus Emre Anadolu Lisesi öğrencileri üniversitemizi ziyaret etti. Üniversitemiz Batı Raman Kampüsüne gerçekleştirilen ziyarette kütüphane, laboratuvarlar, spor tesisleri ve fakülteleri gezen öğrenciler, merak ettikleri konular hakkında yetkililerden bilgiler aldılar.



Rektör Demir: “Öğrencilerin Üniversitemize Dair Algılarının Ölçüldüğü Memnuniyet Anketi Oranlarında Önceki Yıllara Göre Önemli Yükselmeler Oldu”
Üniversitemizi merak eden ve daha yakından tanımaya çalışan üniversite adayı öğrencileri ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını belirten Rektör Demir, üniversitemizde öğrencilere yönelik gerçekleştirilen çalışmaların üniversite adaylarının ilgisini çektiğini söyledi.  Öğrencilerin üniversitemize dair algılarının ölçüldüğü memnuniyet anketi oranlarında önceki yıllara göre önemli yükselmeler olduğunun altını çizen Rektör Demir, bunun en büyük nedeninin hayata geçirdikleri her projede öğrenciyi merkeze almalarının olduğunu ifade etti. Üniversitemizin alt yapısının ve akademik kadrosunun güçlendiğini belirten Rektör Demir, önümüzdeki yıllarda üniversitemizi tercih edecek üniversite adaylarının çok daha iyi olanaklarla bir öğrenim hayatı geçireceklerini kaydetti. Üniversitemizin kapılarının gençlere her zaman açık olduğunu sözlerine ekleyen Rektör Demir, üniversitemizin birçok bölüm ve programa sahip olduğunun altını çizerek lise öğrencilerine üniversitemizi tercih etmeleri tavsiyesinde bulundu.