23 Nisan Anaokulu Öğrencileri Üniversitemiz Kütüphanesini Ziyaret Etti

Her yaş grubundan gençlerin ve öğrencilerin ağırlandığı üniversitemize 23 Nisan Anaokulu ziyarette bulundu. 3 Ekim 2023 tarihinde Üniversitemiz Batı Raman Kampüsü Çocuk Kütüphanesinde gerçekleştirilen ziyarete Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, yerel basın ve ulusal basın katıldı. Programda Çocuk Gelişim Bölümü Öğr. Gör. Gamze Acıbal’ın düzenlediği etkinlik ve kukla gösterileri ile çocuklar güzel vakit geçirdi.

Rektör Demir: “Geleceğimiz Kitap Okuma Bilinciyle Yetişen Çocuklarımızla Şekillenecek. ”
Çocuklarımızın çağın gerektirdiği bilgi ve beceriden faydalanmalarını sıklıkla tavsiye eden Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris Demir; “İçinde bulunduğumuz bilgi çağının en önemli kaynağı ve yaşam boyu öğrenme sürecinin ayrılmaz bir parçası olan kütüphanelerin kazanımları çok fazla, bu bilincin küçük yaşlarda oluşturulması için Üniversitemiz Çocuk Kütüphanesi’nde çocuklarımızı ağırlamaya devam edeceğiz.” dedi. Program çocuklara “Aziz Sancar’ın Kendi Kaleminden Hayatı ve Bilimi” kitabı dağıtılması ve hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu.