Rektör Demir Kahramanmaraş Göksun’da Deprem Koordinasyonunu Sağlayan Batman Valisi Canalp’i Ziyaret Etti

Deprem bölgesinde geçmiş olsun ziyaretleri gerçekleştiren Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesinde deprem koordinasyonunu sağlayan Batman Valisi Ekrem Canalp’i, 7 Mart 2023 tarihinde Deprem Koordinasyon Merkezinde ziyaret etti.

Yaşanan depremin ardından depremden etkilenen vatandaşlara yönelik Deprem Koordinasyon Merkezi tarafından gerçekleştirilen çalışmalar hakkında Vali Canalp’ten bilgiler edinen Rektör Demir, depremin ardından Batman Üniversitesinde yapılan çalışmalar hakkında Vali Canalp’e bilgiler verdi.  Deprem Koordinasyon Merkezinin, ihtiyaçların bölgelere koordineli bir şekilde ulaştırılması ve çalışmaların zamanında yapılması adına önemli bir misyon üstlendiğini dile getiren Rektör Demir, çalışmaları koordine eden Batman Valisi Ekrem Canalp’e teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.
Rektör Demir’in ziyaretinden memnuniyet duyduğunu belirten Vali Canalp, depremin ardından Batman Üniversitesinde yapılan çalışmalardan dolayı Rektör Demir’e teşekkür etti.