​Sosyal Bilimler MYO’dan Anlamlı Konferans: İşgal ve Direniş Ekseninde Filistin
08 Ocak 2024, Pazartesi

 
Batman Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu, Filistin konusuna odaklanan "İşgal ve Direniş Ekseninde Filistin" başlıklı konferansını başarıyla gerçekleştirdi. Etkinlik, üniversitenin 2023-2024 etkinlikler serisinin ikinci etkinliği olarak 3 Ocak 2023 Çarşamba günü Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu'nda düzenlendi.
 
Konferansın konuşmacısı olan Dr. Mehmet Rakipoğlu, katılımcılara Filistin'in güncel durumu ve bölgesel dinamikler hakkında derinlemesine bilgiler sundu. Sunum, hem akademik çevreden hem de öğrencilerden olumlu geri dönüşler aldı.
 
Etkinliğe, Sosyal Bilimler MYO Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Akif Kay, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Abdullah Yüksel, Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Güzel ve öğretim elemanlarının yanı sıra Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu öğrencileri de bu önemli konferansı dinlemek için salondaki yerini aldı.
 
Konferansın gerçekleşmesi, Batman Üniversitesi Sosyal Bilimler MYO’nun öğrencilere ve akademik personele güncel ve kritik konularda bilgi sağlama, tartışmayı teşvik etme ve farkındalık yaratma misyonunu pekiştirdi.