Müdürümüzün Mesajı
     
         
          
         

















       
          Sevgili Öğrenciler,    
           
         Üniversite ve bölüm tercihi geleceğinizi şekillendirecek en önemli kararlardan birisidir. Bünyesindeki bölüm ve programlar ile kaliteli bir eğitim ve öğretim anlayışı gözeten yüksekokulumuz, sizi geleceğe taşıyan temelleri sağlam bir köprü görevi görmektedir. Tüm bölümlerimiz, akademik ve mesleki bilgilerle donatılmış, takım çalışmasına yatkın, yenilikçi, yaratıcı, girişimci, gözlemleyen, analiz eden, sorunları en hızlı şekilde ve en kısa sürede çözen, sektöründe söz sahibi lider kişiler yetiştirmeyi amaç edinmiştir. İki yıl eğitim süresi boyunca profosyonel eğitim kadromuz tarafından verilen teorik ve uygulamalı bilgiler, yaz dönemi stajları ile daha da pekiştirilmekte ve öğrencilerimizi profosyonel iş hayatına hazırlamaktadır.

         Akademik kariyerin başlangıcı sayılabilecek önlisans eğitiminizde bu önemli kararı Üniversitemiz ve bölümümüzden yana kullandığınız için sizlere teşekkür ediyorum. Geleceğe emin adımlarla yürümeniz ve alanınızda başarılı ve nitelikli bilim insanları olabilmeniz için sizlere her türlü imkân ve desteği sunacağımızdan emin olunuz. Çağdaş, yenilikçi ve sürekli gelişim anlayışıyla, yaptığı çalışmalar ve araştırmalar ile lider ve çok tercih edilen örnek bir eğitim kurumu olma hedefiyle çıkılan bu yolda, öncelikle tercihinizi üniversitemiz ve bölümlerimizden yana kullandığınız için siz sevgili öğrencilerimize ayrıca bizden desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen sayın rektörümüze şahsım ve tüm eğitim kadromuz adına teşekkür eder, saygılarımı sunarım.

         Geleceğin bilim insanları ve eğitimcileri olacak sizlere aramıza hoş geldiniz diyor, hepinize başarılı, mutlu ve huzurlu bir eğitim ve öğretim yılı diliyorum.